Puc enviar una comanda per regal?

Si, pots afegir tantes direccions com vulguis en l'apartat "ADRECES". En el següent pas hauràs d'escollir entrega a domicili en l'apartat "Mètode D'ENVIAMENT".

Assegurat de revisar el pas anterior "ADRECES" i clicar correctament l'adreça d'enviament i facturació.

Puc afegir una targeta amb un text a la meva comanda de regal?

Sí, en l'apartat "Mètode D'ENVIAMENT" pots marcar la casella "M'agradaria que la meva comanda sigui embolicada com a regal" i s'obrirà un requadre de text on podreu escriure la vostra nota. No oblideu indicar qui l'envia.

Puc fer una comanda en línia i recollir-la a la botiga Gluki d'Olot o Girona?

Si, en l'apartat "Mètode D'ENVIAMENT" pots escollir la botiga on faràs la recollida. No oblidis indicar el dia de recollida en el requadre "especifiqueu el dia de recollida en botiga".

Puc escollir l'assortiment de bombons?

Sí, abans d'afegir la caixa de bombons al carret clica sobre la descripció de l'article "Bombons XX unitats ECO" i a la part dreta de la foto apareixerà un requadre "Personalitzar Assortiment" on podràs indicar-nos les teves preferències.

La nostra producció és limitada i pot donar-se que algun tipus de bombó no el tinguem disponible en el moment de la vostra comanda. Serà substituït per una especialitat similar.

Quan rebré la meva comanda?

48 hores a partir de la recepció de la comanda. Les comandes realitzades el dijous tarda, divendres i el cap de setmana sortiran el dilluns per ser entregades dimarts o dimecres. Per campanyes de Nadal, pasqua i festius el termini es podria ampliar un o dos dies més.

Saps com guardar la xocolata?

La xocolata s’ha de guardar a una temperatura entre 16 i 20 °C, lluny de qualsevol font de calor i de la humitat.
S'ha de conservar  en el seu embolcall, ja que absorbeix fàcilment totes les altres olors.

Com transporto la xocolata amb la calor?

Al voltant dels 30 °C es comença a fondre. En aquestes condicions, es recomana utilitzar una bossa tèrmica per al seu trasllat i, un cop a casa, guardar-la a la nevera tancada en un recipient o bossa de plàstic per evitar que agafi les altres olors i humitat. Deixeu-la reposar uns minuts abans de consumir-la.